Beeld © Martijn van Gelder

Expeditie-Mariana zegt 'sorry’ voor middelvinger naar Akwasi

23 oktober 2019 19:26

Expeditie Robinson is pas echt begonnen als er een rel is ontstaan, en die is er. Dit keer is er flink wat ophef over een middelvinger die Mariana Verkerk (59) opstak naar mede-kandidaat Akwasi (39). Hierdoor kreeg ze online flink wat kritiek over zich heen en tegenover RTL Boulevard vertelt Mariana hoe het nu echt zat.

"Laten we het leuk houden"

De rel begon doordat een filmpje verscheen op Instagram. Hierop is te zien hoe Mariana haar hart lucht tegenover de camera. “Ik zou nog wel even zo tegen Akwasi willen doen”, vertelt ze terwijl ze haar middelvinger opsteekt. “Want dat vond ik echt onvoorstelbaar wat hij flikte gisteren vlak voor het samensmeltingsdiner. Dat vond ik laag!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Akwasi verdenkt Mariana van vuile spelletjes

Het filmpje zorgde voor flink wat negatieve reacties. “Zij moet echt oprotten” en “eng mens”, zijn enkele van de reacties onder de video. Tegenover RTL Boulevard laat Mariana weten het voorval helemaal te zijn vergeten. “Dat kan ik me ook niet herinneren. Dat komt waarschijnlijk door slaapgebrek en honger. Ik had namelijk heel erg uitgekeken naar het etentje bij de samensmelting. Maar sorry Akwasi!” 

Vervolgens reageert ze op alle negativiteit die ze hierdoor heeft ontvangen. “Akwasi roept vervolgens op dat ze dit kreng wat liefde moeten sturen, maar dat is toch meer haat geworden mensen. Hij vroeg om liefde. Laten we het leuk houden.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Eva kreeg veeg uit de pan van Nicolette Kluijver

Expeditie-Mariana zegt 'sorry' voor middelvinger naar Akwasi

00:37

De sluwe Kalvijn legt precies uit waarom hij zijn bondgenoot Mariana de das omdeed in Robinson Confessions. Je ziet zijn aflevering hieronder. 

Expeditie-Kalvijn: 'Ik kreeg kippenvel van verslaan Mariana'

09:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!