Beeld © RTL/Videoland

Kijkers lopen weg met hilarische Anny in Ranking The Stars

23 oktober 2019 22:04

In de allerlaatste aflevering van Ranking The Stars mocht niemand minder dan Anny Schilder (60) naar beneden komen. Dit zorgde voor hilarische momenten en de kijker was vol lof! Alleen Keizer kon er iets minder om lachen...

Anny mocht in de tweede ronde naar beneden komen en de andere deelnemers gaan ‘ranken’. De vraag was: ‘Wie laat het grootste oeuvre na?’, en de Volendamse wist bij iedereen een scherp en gevat antwoord te geven… Tenminste, als ze uit haar woorden kwam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Keizer en Anny Schilder geven laatste show in december

Als Anny wil uitleggen waarom ze Miljuschka op nummer negen heeft gezet, komt ze totaal niet uit haar woorden. “Misschien is het leuk als je wat klinkers en medeklinkers ertussendoor gooit”, grapt Paul. De Volendamse kan er gelukkig om lachen. Ook bij Steven gaat het niet helemaal goed. Als ze van het blaadje wil opkijken om naar Steven te kijken en dus haar bril afzet, is totaal gedesoriënteerd. “Hier ben ik”, vertelt Steven.

Als Steven vervolgens wil vertellen dat Gerda Anny op nummer een heeft gezet, mompelt de zangeres: “Ach, dat geeft toch niet”. Dit kan rekenen op een luid applaus van de andere deelnemers. Het hoogtepunt is toch wel als blijkt dat Anny een foutje heeft gemaakt in haar lijst. Nadat ze trots vertelde zichzelf op nummer een te hebben gezet, blijkt dat Patricia Paay op nummer drie staat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De dames smullen van Viktor Verhulst in Ranking the Stars

“Dat komt omdat ik Keizer op nummer twee had staan, maar ik dacht dat het om Jan Keizer ging”, vertelt ze. Ook de kijker komt niet meer bij.

De dames smullen van Viktor Verhulst in Ranking the Stars

01:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!