Beeld © SBS/Talpa

Cash or Trash levert Martien Meiland gemixte reacties op

24 oktober 2019 11:19

De nieuwe show van Martien Meiland (58) wist de kijkers behoorlijk bezig te houden tijdens de première gisteravond. Cash or Trash deed het goed met meer dan 750 duizend kijkers, maar niet iedereen is fan na het zien van het programma.

"Deze rol is hem op het lijf geschreven"

De klapper op de vuurpijl voor Martiens succesjaar: Crash or Trash. In de show komen allerlei mensen voorbij die willen weten of hun bezit geld waard is of slechts troep is. Met 751 duizend kijkers was het programma de tweede succesformule van de hand van de flamboyante kasteelheer. Maar de kijkers waren niet allemaal even onder de indruk van Martien als presentator, blijkt uit de reacties op Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland wil niet al te veel op tv

"Cash or Trash is gewoon een kopie van Tussen Kunst en Kitsch", meent één kijker. "Martien komt nog niet goed uit de verf. Misschien wat nerveus?", vraagt een andere Twitteraar zich af. Ook qua inhoud van de show is niet iedereen onder de indruk: "Die biedingen zijn zooo onrealistisch. Lijkt allemaal erg nep." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland in tranen door uitslag zwangerschapstest

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Ik Vertrek-scheetjes treden in voetsporen Chateau Meiland'

Maar een heel groot deel is ook nog altijd enorm fan van Martien. "Wat doet ie het goeeeeed! Enthousiast naar mensen toe. Niet op de voorgrond tredend. Programma is leuk opgezet met de taxateurs en daarna de opkopers", vindt er eentje. "Deze rol is hem op het lijf geschreven", "Ik vind dat Martien vanaf nu ALLE programma's moet presenteren op ALLE zenders" en "Martien Meiland doet het prima" zijn slechts een aantal van de lovende reacties over de Chateau Meiland-ster. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maak je huis net zo gezellig als Chateau Meiland

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verwondering en kritiek bij de kijkers van Chateau Meiland

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland: Van Ik Vertrek tot Gouden Televizier-Ring

Martien is misschien wel hét succesnummer van dit jaar. Zijn show Chateau Meiland breekt record na record, het gezin won er zelfs een Televizier-Ring mee, de kasteelheer steelt de show in Ranking the Stars én nu met Cash or Trash. Bekijk hieronder hoe hij die spotlight grijpt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!