Beeld © RTL Boulevard/Videoland

Expeditie-Kim emotioneel: 'Ik ben eindelijk trots op mezelf'

28 oktober 2019 09:52

Iedere zondag gebeurt er van alles tijdens Expeditie Robinson. Bovendien vliegen de BN'ers er om de beurt uit. De spraakmakende Kim Kötter (37) vertelt hoe ze het avontuur heeft ervaren. En daar krijgt ze een brok van in haar keel. Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Het is voor mij heel pittig geweest"

Expeditie-Kim emotioneel: 'Ik ben eindelijk écht trots op mezelf'

09:51

Kim heeft een zware periode achter de rug. In de aflevering van afgelopen zondag vertelde ze "voor het eerst" écht trots te zijn op zichzelf, nadat ze een proef verloor van Mariana Verkerk en het veld moest ruimen. Kims avontuur in het programma zit er definitief op, maar ze heeft er een gelukkige herinnering aan overgehouden. "Ik had heel graag langer in het spel willen zitten natuurlijk", vertelt ze aan Fatima. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Kalvijn heeft enorm te doen met Rijk Hofman

"Zo veel spijt van", aldus Kim over het niet eten van het embryo-ei tijdens de proef. Haar vertrek overviel haar ook met een gevoel van intense trots, voor het eerst in haar leven. "Daar word ik wel emotioneel van, ja", legt ze uit. "Ik had vroeger veel last van faalangst (...) Dat is wel heel erg met een vergrootglas op dat eiland. Maar je zoekt het wel heel erg op. En dat is voor mij heel pittig geweest." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Akwasi: 'Seks is een ultieme oppepper'

De manier waarop Mariana ervoor heeft gezorgd dat Kim naar Duivelseiland ging, viel niet bij iedereen in goede aarde. De catwalkcoach legt in haar eigen aflevering van Robinson Confessions precies uit hoe ze zich er zelf bij voelde. 

Mariana Verkerk: 'Ik ben heel trots op wegwerken Kim Kötter'

09:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!