Beeld © ANP

Finale Dancing With The Stars onzeker voor Samantha na ongeval

25 oktober 2019 18:34

Slecht nieuws voor Samantha Steenwijk (33), de zangeres heeft een ongeval gehad tijdens de repetities en heeft daardoor haar teen uit de kom. Hierdoor bestaat de kans dat ze niet mee kan dansen tijdens de finale van Dancing With The Stars, zo vertelt Samantha in RTL Boulevard.

"We weten niet hoe het morgen moet, maar ik wil het zo graag"

Samantha schitterde vorige week nog in de halve finale van het dansprogramma en maakte zich klaar samen met haar danspartner Marcus van Teijlingen om de strijden in de finale van komende zaterdag. Tegenover RTL Boulevard vertelt ze: "Het is echt shit. Ik ben op een hele rare manier gevallen waardoor mijn teen uit de kom is. Ik zit nu in het gips. We weten niet hoe het morgen moet, maar ik wil het zo graag. We hadden de gaafste dans voor de finale bewaard." Het is nu nog onduidelijk of ze meedoet met de finale, maar volgens Samantha wordt het bijna onmogelijk om bepaalde dansen te doen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibian Mentel onthutst door kritiek deelname DWTS

Op haar Instagram deelt Samantha verschillende foto's van haar ongeval en haar ritje naar het ziekenhuis. Hierbij schrijft ze: "Ik kan het bijna niet geloven! Vanmiddag is mijn grote teen tijdens een klein ongeval in de studio uit de kom geraakt. In het ziekenhuis is mijn teen weer gezet, maar of ik morgen nog tijdens de finale van ‘Dancing With The Star’ kan dansen is nog de vraag!"

Naast Samantha hebben ook Bibian Mentel, Anouk Hoogendijk en Barrie Stevens de finale bereikt. De finale van Dancing With The Stars is komende zaterdag te zien om 20:00 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!