Beeld © RTL/Videoland

Kijkers merken opvallende fout op in Expeditie Robinson

28 oktober 2019 14:27

Met social media kan iedereen tegenwoordig delen wat opvalt op televisie. Expeditie Robinson heeft enorm veel fans die ook nog eens op elk detail letten. Zo ook bij de laatste aflevering, waar Nicolette Kluijver (35) een fout lijkt te hebben gemaakt. Let op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van Expeditie Robinson.

"Ik ga stuk"

Bij ieder programma worden fouten gemaakt. Game of Thrones kwam onder vuur te liggen nadat er per ongeluk een Starbuck-kopje in het shot stond. Als zij ermee weg kunnen komen, mag Expeditie Robinson het zeker. Toch krijgt het programma op Twitter te maken met de oplettende kijkers die iedere scène onder een vergrootglas leggen. En dit keer is het de beurt aan presentatrice Nicolette en haar vele bewegingen in het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Mariana bewijst comeback queen in Robinson te zijn

Hoewel het er misschien zo uitziet, moeten sommige delen van het programma opnieuw worden opgenomen. En dit keer zijn de makers iets vergeten. "Aan de voetstappen te zien, was dit niet de eerste take van Nicolette", aldus een nauwkeurige fan van Expeditie Robinson. En het levert veel gelach op: "Ik ga stuk", "Vergeet niet de mensvoetkrab die er woont!" en veel lachende emoji's verschijnen onder de post. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Kalvijn heeft enorm te doen met Rijk Hofman

Naast kleine misstapjes zijn het vooral de complotten en revanches die indruk maken op de kijkers. Afgelopen zondag werd er afscheid genomen van Kalvijn én Kim. De blondine vertelt in Robinson Confessions hoe ze zich nu echt voelde over haar afgang, haar rivaal Mariana en hoe het was om weer thuis te komen. Bekijk de aflevering hieronder. 

Expeditie-Kim emotioneel: 'Ik ben eindelijk écht trots op mezelf'

09:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!