Beeld © RTL

Kaj en Nicolette doen de beruchte eetproef

28 oktober 2019 16:28

In de laatste uitzending van Expeditie Robinson was te zien hoe Kim Kötter (37) en Mariana Verkerk (59) blootgesteld worden aan de beruchtste proef van allemaal: de eetproef. Maar, de twee dames aten niets. Om de kijkers toch een beetje van de eetproef mee te laten maken, besluiten presentatoren Nicolette Kluijver (35) en Kaj Gorgels (29) het heft in eigen hand te nemen. Zij doen de eetproef nu zelf.

"Het is zonde om eten weg te gooien"

Nicolette was aanwezig bij de proef, maar Kaj niet. Als Kaj erbij wordt geroepen begint Nicolette te vertellen. "Het is toch zonde om eten weg te gooien", vertelt de presentatrice. Op het moment dat Nicolette de 'lekkernijen' tevoorschijn haalt, begint Kaj direct te gruwelen. "Gadverdegadver", reageert hij. Uiteindelijk is hij toch dapper genoeg om een hapje te nemen van één van de Filipijnse delicatessen. Ook Nicolette waagt een poging. Hoe het de twee vergaat, zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Kijkers merken opvallende fout op in Expeditie Robinson

In de uitzending van gisteren verlaten twee Expeditieleden het eiland: Kim en Kalvijn (23). In Robinson Confessions praat oud-winnares Fatima Moreira de Melo met spraakmakende deelnemers. In de laatste aflevering bespreekt ze het avontuur van Kim samen met de blondine, die het daarbij niet droog houdt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Expeditie-Mariana bewijst comeback queen in Robinson te zijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!