Beeld © ANP

Waylon staat open voor reünie The Common Linnets

29 oktober 2019 09:12

Het is alweer vijf geleden dat The Common Linnets nét naast de winst op het songfestival greep. Zou het kunnen dat Ilse DeLange (42) en Waylon (39) zich herenigen tijdens het songfestival in Rotterdam? Waylon staat er in ieder geval open, zo vertelt hij in de talkshow Beau.

“Ik zou het doen. Het is een eer voor je land"

Aan tafel bij Beau van Erven Dorens doet de zanger een boekje open en bekent dat het songfestival nog altijd een speciaal plekje in zijn hart heeft. "Ik ben natuurlijk groot songfestival-fan. Heb niet voor lul twee keer meegedaan”, geint hij gedurende het programma. Toch speelt hij Calm After The Storm, het nummer waar hij samen met Ilse Kopenhagen en de rest van de wereld mee inpakte, niet meer. "Dat was voor toen, dat moment", geeft hij aan.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Cute: Waylon en André Hazes als broekies in Telekids

Omdat het geen geheim is dat de zanger en Ilse niet bepaald goed uit elkaar zijn gegaan, vraag Beau zich af of er meer speelt. Maar dat is volgens Waylon niet het geval. "Ik mag dat gewoon spelen, dat is geen probleem. Maar dan sta je daar in je eentje dat nummer te spelen", aldus de 39-jarige.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers onder de indruk van Waylon én Beau met Laat Me

Maar Beau zou Beau niet zijn als hij daar geen oplossing voor zou hebben. Volgens de goedlachse presentator zou het een goed idee zijn om de twee samen het podium op te sturen in Rotterdam. "Ik wens ze een prettige wedstrijd”, lacht Waylon hem toe. Toch sluit hij een verzoening niet uit, al moet ze wel eerst bellen, aldus Waylon. “Ik zou het doen. Het is een eer voor je land.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!