Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Thomas Berge na hilariteit online: 'Ik ben blij met mijn gebit'

29 oktober 2019 11:21

Expeditie Robinson bestaat dit seizoen weer uit spannende proeven, wankele bondjes en verraad. En er valt nog iets op: de tanden van Thomas Berge (29). Op Twitter is er elke week weer veel hilariteit om zijn stralende gebit. Het expeditielid reageert nu zelf.

"Ik heb bij Expeditie ook bamboestokjes gemaakt vanwege het flossen"

Thomas Berge is te gast bij Club Hub van BNNVARA. Presentator Cesar Majorana durft het aan om over het gebit van zijn gast te beginnen, online wordt hier nou eenmaal veel over gesproken. "Ik vind dit geweldig. Ik hou hiervan", reageert Thomas met een big smile. "Altijd na Expeditie kijk ik op Twitter en ik lig helemaal in een deuk. Ik pis gewoon in mijn broek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers merken opvallende fout op in Expeditie Robinson

Toch wil hij zijn tanden wel een beetje nuanceren. Hij vindt ze namelijk in het echt niet zo wit als tijdens Expeditie Robinson. "Nu is het minder dan op die foto daar tijdens Expeditie." De zanger is meer dan tevreden met zijn tandjes. "Ik ben heel blij met mijn gebit. Ik ben er echt blij mee."

Wat is dan toch het geheim van zijn stralende lach? "Het is niet echt. Het is porselein." Wel moet hij het goed bijhouden en dat viel tijdens zijn verblijf op een onbewoond eiland niet altijd mee. "Ik heb bij Expeditie ook bamboestokjes gemaakt vanwege het flossen. Dat werkte wel."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Op déze voorwaarde doet Peter mee aan Expeditie Robinson

En hij had er ook een klein voordeel van. "Maar het was wel handig. ’s Nachts als je eruit moest om te pissen dan ging ik gewoon lachen en kon ik alles zien. Echt vet", grapt hij.

Je ziet het hieronder vanaf 10.00 minuten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Mariana zegt 'sorry’ voor middelvinger naar Akwasi

Krijg je geen genoeg van Expeditie Robinson? Kim Kötter vertelt in Robinson Confessions over haar terugkomst in Nederland. Zij ging naar Ameland om haar gezinnetje eens flink te verrassen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!