Beeld © RTL/Videoland

Fans ontdekken enorme spoiler in Expeditie Robinson

29 oktober 2019 14:51

Bij Expeditie Robinson zitten de kijkers elke week weer in spanning om te zien wie het eiland moet verlaten. Ook afgelopen zondag was dit weer het geval, maar dit keer wisten de fans van de show een foutje te ontdekken in de montage. Die gaf namelijk al weg wie er in ieder geval in bleef. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van Expeditie Robinson.

De grote spelers van Expeditie Robinson kunnen dit seizoen vertrekken naar winnaarseiland. Dit nieuwe element brengt niet alleen veel teweeg bij de deelnemers, maar ook bij de kijkers. Die zitten elke week namelijk in spanning te kijken wie er doorgaat, teruggaat naar het eiland en wie behoort tot de allersterksten. De proeven zijn allesbepalend in dit geval. Maar zondag ging dit niet geheel vlekkeloos en wisten kijkers al wie er in ieder geval níet naar winnaarseiland gingen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers merken opvallende fout op in Expeditie Robinson

Tijdens de proef was het ontzettend spannend wie er met de winst vandoorging. Zoals altijd wordt er vlak voor het einde geschakeld naar de reclame, maar daarvoor krijgen kijkers een voorproefje van wat hen te wachten staat. Dit keer gaf het alleen al weg dat in ieder geval Fien, Kalvijn en Eva Cleven niet de winnaars zouden worden van de proef, aangezien zij al op de boot terug naar het kamp zaten. Een teleurstelling voor fans van Expeditie Robinson

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Mariana bewijst comeback queen in Robinson te zijn

Het was Tim die naar winnaarseiland mocht, omdat hij de proef won en hij nam Eva Koreman met zich mee. Daar wachtte Hugo hen op en hebben ze met z'n allen een variatie aan pannenkoekjes kunnen eten.

Het was verder een behoorlijk heftige aflevering, want de kijkers moesten afscheid nemen van Kalvijn én Kim Kötter. Bekijk de video hieronder waarin de presentatrice in Robinson Confessions haar avontuur op het eiland beschrijft, haar vete met Mariana en hoe het was om weer thuis te komen. 

Expeditie-Kim emotioneel: 'Ik ben eindelijk écht trots op mezelf'

09:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!