Beeld © Netflix

Dubbel plezier: laatste seizoen Lucifer opgesplits in tweeën

29 oktober 2019 17:01

De lievelingsduivel van Netflix komt binnenkort terug voor zijn laatste seizoen. Maar Lucifer gooit het dit keer over een andere boeg en kondigt aan dat de vijfde reeks in tweeën wordt gesplitst.

Het vertrek van Lucifer viel zwaar voor veel fans. En om die enorme leegte na het vijfde seizoen een beetje uit te stellen, hebben de makers besloten het laatste seizoen van de hitserie in twee delen online te knallen. Bovendien zouden er meer afleveringen komen dan van tevoren gedacht. Kortom: alleen maar goed nieuws dus. Dit alles werd door hoofdrolspeler Tom Ellis bevestigd in een nieuw interview. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Komt er een Lucifer en Arrow cross-over?

Kelly Clarkson ging namelijk op bezoek bij de acteur, waarna Tom uit de doeken deed wat er op het programma stond voor Lucifer. Zo zal het vijfde seizoen niet uit de reguliere tien, maar zestien (!) afleveringen bestaan. En om dat een beetje te spreiden, hebben de makers ervoor gekozen om het seizoen in tweeën te splitsen. De tweede helft komt dan "na een kleine pauze" op Netflix te staan, aldus Tom. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste seizoen Lucifer krijgt extra afleveringen

Het is niet de eerste keer dat Netflix besluit hun series wat op te rekken. In het geval van Breaking Bad werd er zelfs een film gemaakt. Bekijk de video hieronder om alles te weten te komen over El Camino

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!