Beeld © ANP

Frits Wester weer thuis na verblijf afkickkliniek

1 november 2019 19:08

Het gaat erg goed met Frits Wester (57). De politiek commentator liet onlangs weten een rustpauze in te lassen bij RTL Nieuws wegens “gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol”. Nu, ruim een maand na de ingelaste pauze, laat Frits weer van zich horen.

"Nu moet ik allemaal nieuwe kleren kopen"

Frits Wester openhartig over periode in afkickkliniek

01:16

“Het gaat heel goed met mij. Ik ben gisteren thuisgekomen”, vertelt Frits aan RTL Boulevard. Hij verbleef een maand in een afkickkliniek en dat heeft de politiek commentator goed gedaan. “Ik ben dertien kilo afgevallen en nu moet ik allemaal nieuwe kleren kopen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frits Wester last rustpauze in bij RTL Nieuws

Frits werd het gesprek van de dag nadat hij op 8 september in een beschonken toestand voor de camera verscheen en moeilijk uit zijn woorden kwam. Even later lieten Frits en RTL Nieuws weten dat er inderdaad alcohol in het spel was en dat de politiek commentator tijdelijk niet te zien zou zijn. “Ik neem de bezorgdheid van RTL en de kijker zeer serieus”, liet Frits destijds weten.

“Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom neem ik de komende tijd een rustpauze om aan mijn herstel te werken. RTL steunt me hierin en ik hoop dat de media en de kijker mij en mijn directe omgeving deze tijd ook geven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frits Wester wil 'gewoon even rust'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!