Beeld © Videoland

Deze BN’ers zaten tot nu toe in The Masked Singer

01 november 2019 16:22

Het succesvolle programma The Masked Singer komt vanavond tot zijn einde met een spannende finale. Eindelijk zullen we weten welke BN’ers er in de overgebleven pakken zitten. Deze sterren zijn in ieder geval de revue gepasseerd.

Twaalf karakters moesten de harten van de kijkers en de panelleden veroveren. Elke aflevering namen we afscheid van één van de bijzondere creaties.

Al in de eerste aflevering zagen we hoe de Springbok het veld moest ruimen en niemand minder dan oud-schaatser Rintje Ritsma zich herkenbaar maakte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maar liefst vier ontmaskeringen in The Masked Singer

In de tweede aflevering maakten we kennis met onder anderen de Aartsengel, het Monster en de Hond. We kwamen erachter dat Catherine Keyl als Aartsengel het programma moest verlaten.

Hoewel hij het nummer Can’t Feel My Face van The Weeknd goed uitvoerde, moest het Konijn toch als laatste het podium verlaten en wie zien we daar over het podium huppelen? Gers Pardoel!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verraadt Jan Kooijman zijn deelname aan The Masked Singer?

Ook de Hond zien we helaas niet terug in de finale. Na vier afleveringen besloot het publiek dat dit karakter ontmaskerd moest worden. Joke Bruijs bleek in het kostuum te zitten!

In de vijfde aflevering ging het wel heel snel. Maar liefst vier karakters moesten het programma verlaten. In deze aflevering streden de overgebleven masked singers tegen elkaar en zagen we als eerste de Papegaai eruit vliegen. En dat was niemand minder dan RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy.

Als tweede zagen we hoe de Eenhoorn verloor van de Neushoorn en hoe oud-K3 lid Josje Huisman haar prachtige masker afdeed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Masked Singer weet wéér meer kijkers te boeien

Vervolgens zagen we hoe publiekslieveling het roze Monster zijn biezen kon gaan pakken. Hij verloor van de Bidsprinkhaan en na wat gestuntel met het pak, blijkt ook hier een wel heel bekende man onder te zitten: RTL Boulevard-presentator Rick Brandsteder.

Tot slot moest ook het Zeewezen de finaleplek aan haar neus voorbij zien gaan. Ze verloor van de Robot en wat bleek? Tineke Schouten moest afscheid nemen van The Masked Singer.

Vanavond om 20:30 uur is de finale van The Masked Singer op RTL 4 te zien en weten we wie de Leeuw, de Bidsprinkhaan, de Robot en de Neushoorn zijn. In RTL Boulevard onthulde Gerard Joling of er al sprake was van een tweede seizoen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!