Beeld © Laura Oldenbroek

Grote winnaar The Masked Singer eindelijk ontmaskerd

01 november 2019 22:04

Al weken is het Nederlandse publiek op vrijdagavond in de ban van The Masked Singer en wordt er lustig op los gespeculeerd wie er toch schuilgaan achter de twaalf karakters. Ook vanavond trokken de finalisten weer alles uit de kast tijdens de grote finale. Maar er kan er maar één de winnaar zijn, en dat was vanavond de Robot. De grote vraag blijft natuurlijk: wie zit er in het pak?

Het was een spannende avond voor de deelnemers van The Masked Singer. Tijdens de grote finale moesten alle vier de finalisten eerst allemaal solo een optreden doen. Daarna was het aan het publiek in de zaal wie als eerste ontmaskerd werd. En dat was de Leeuw, achter wie GTST-acteur Guido Spek verstopt zat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Deze BN’ers zaten tot nu toe in The Masked Singer

Aan de overgebleven drie de taak om samen een medley te zingen, waarna er weer iemand afscheid moest nemen. Deze keer was dat Nienke Plas, die de afgelopen weken zong als de Bidsprinkhaan.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Maar liefst vier ontmaskeringen in The Masked Singer

De laatste twee karakters, de Robot en de Neushoorn zongen tot slot een duet, waarna het lot van de finalisten in de handen van het publiek lag. En die waren meedogenloos. Met 53% van de stemmen werd de Robot gekroond tot de grote winnaar van de avond.

En daarmee was het tijd voor de laatste twee onthulling van de avond. Wie zat er achter de Robot? Tania Kross! Wie nét na de winst greep en als nummer twee eindigde is de Neushoorn, oftewel: Tim Douwsma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rintje Ritsma blij als eerste afvaller The Masked Singer

The Masked Singer groeide de afgelopen weken uit tot een grote hit voor RTL. Het uit Zuid-Korea overgewaaide programma noteerde vorige week een record van 1,8 miljoen kijkers. In het programma moeten twee panels raden wie er al zingend in een bizar pak op het podium staat. Carlo Boszhard en Loretta Schrijver werden het winnende panel. Zij wisten de meeste BN'ers te raden. Het tweede team bestond uit Gerard Joling en Buddy Vedder.

In de voorgaande vijf afleveringen stonden ook Rintje Ritsma, Catherine Keyl, Gers Pardoel, Joke Bruijs, Eddy Zoey, Rick Brandsteder, Josje Huisman en Tineke Schouten op het podium.

Of er een tweede seizoen van The Masked Singer komt is nog niet bekend, maar als het aan Gerard Joling ligt dan komt 'ie er zeker.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!