Beeld © ANP

Dance Dance Dance gewonnen door OG3NE

01 november 2019 22:38

De zusjes Lisa, Amy en Shelley van OG3NE hebben het vijfde seizoen van Dance Dance Dance op hun naam geschreven. Ze versloegen in de finale van het dansprogramma, dat voor het eerst door SBS6 werd uitgezonden, zanger Vinchenzo en influencer Nochtli Peralta Alvarez.

OG3NE danste in de slotuitzending onder meer op de muziek van Lady Gaga, Jennifer Lopez, Rag'n'Bone Man en Britney Spears. "Jullie gaan aan één stuk door. Er is geen enkel moment geweest waarvan ik dacht: 'oké, nu is het saai. Nee. Het is precies wat het moet zijn", aldus jurylid Timor Steffens na de finaledans van de drie zussen samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE nu al grote favoriet bij Dance Dance Dance

De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel. OG3NE won 100.000 euro voor het Longfonds, Vinchenzo en Nochtli krijgen voor hun tweede plek 50.000 euro en doneren dit aan het KWF.

Dance Dance Dance begon eind september met vier duo’s en - voor het eerst - een trio. Eerder vielen Susan Visser en Thomas Cammaert, Danny de Munk en zijn dochter Bo en Sharon Doorson en Géza Weisz af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dance Dance Dance opende nieuwe wereld voor Danny de Munk

De eerste vier seizoenen van het dansprogramma met BN’ers werden uitgezonden door RTL. De winnaars waren toen Pim Wessels en Pip Pellens, Buddy Vedder en Robin Martens, Zoey Ivory en Marnix Lenselink en Holly Mae Brood en Soy Kroon.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!