Beeld © The CW

Vampire Diaries-acteur maakt comeback in nieuwe vampierserie

02 november 2019 15:42

Ian Somerhalder (40) kreeg zijn doorbraak dankzij rollen in Lost én Vampire Diaries, maar sinds het einde van die laatste show wil het niet echt vlotten voor de acteur. Inmiddels is het tijd voor een comeback en dat doet hij door de bekende weg in te slaan.

Ian pakt de vampierdraad weer op voor zijn volgende rol. De acteur heeft de handen ineen geslagen met Netflix en zal te zien zijn in de vampierserie V-Wars. De Vampire Diaries-hartenbreker speelde al eens Damon Salvatore in de populaire serie, maar kruipt nu in de huid van dr. Luther Swann in de nieuwe show van de streamingdienst. De sci-fi-horror is gebaseerd op de stripboeken van Jonathan Maberry en Alan Robinson. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Vampire Diaries-Nina Dobrev en Paul Wesley grappen om 'ruzie'

Het wordt dus een bekende wereld waar Ian instapt. Dit keer draait de show om een mysterieus virus dat ervoor zorgt dat de bevolking transformeert in vampieren. Dr. Luther Swann heeft het lastig, want hij is niet gevallen door de ziekte. Maar hij het wel opnemen tegen zijn beste vriend, die is omgetoverd tot een krachtige vampierleider. De oorlog van de vampieren tegen de mensen is het centrale stuk van de serie, wat betekent dat er vele moorden worden gepleegd. Dat belooft wat! Wanneer V-Wars te streamen is, is nog onbekend. 

Niet alleen het vampier-genre wordt nieuw leven in geblazen door Netflix, ook die van drugsbaronnen. Zo brachten ze de film El Camino onlangs uit, het vervolg op Breaking Bad. Bekijk de video hieronder om alles te weten te komen over de nieuwe film. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!