Beeld © RTL Boulevard/Videoland

Expeditie-Shary-An: 'Ik zou Eva Koreman wel willen zoenen'

4 november 2019 09:28

Het was een heftige aflevering van Expeditie Robinson, maar voor Shary-An (27) was het een triomf. De zangeres wist alles gedaan te krijgen wat ze wilde en maakte spraakmakende keuzes. In Robinson Confessions doet ze echter een boekje open over iets heel anders. Let op: dit artikel en deze video bevatten spoilers over het huidige seizoen van Expeditie Robinson.

"Iedereen weet dat ik met Eva Koreman zou willen zoenen"

Expeditie-Shary-An: 'Ik zou Eva Koreman wel willen zoenen'

07:40

Inmiddels is het een komen en gaan van deelnemers in Expeditie Robinson. Maar voor Shary-An komt nu pas haar grote shine-moment. De zangeres pakte de proef en ging ervandoor met de immuniteitsketting. Zo kon ze tijd doorbrengen op finalisteneiland. De 27-jarige koos Akwasi als haar gezelschap, wat opvallend is als je bedenkt welke andere kandidaat ze wel ziet zitten. "Eva Koreman", reageert ze op de vraag wie ze wel zou willen zoenen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Mariana betuigt spijt aan Kim Kötter

"Iedereen weet dat ik met Eva Koreman zou willen zoenen", verklaart Shary-An. "Ze is m'n maatje, ja. Daar heb ik echt nachten naast gelegen." En voordat iedereen tot conclusies overstapt, wil de zangeres snel duidelijkheid scheppen. "Niets gedaan", lacht ze. Bovendien heeft ze "echt een heel leuke vriendin." Maar als het ooit zover komt, "mag Eva Koreman altijd met me mee naar huis. Dat weet ze."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans ontdekken enorme spoiler in Expeditie Robinson

Niet alleen Shary-An deed opvallende uitspraken in Robinson Confessions, ook haar andere maatje Akwasi liet zich van een heel andere kant zien. Bekijk zijn aflevering hieronder. 

Expeditie-Akwasi verdenkt Mariana van vuile spelletjes

09:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!