Beeld © Instagram @nienkeplas

Nienke Plas blikt terug op The Masked Singer-avontuur

03 november 2019 13:03

Nienke Plas (33) staat op Instagram stil bij haar deelname aan de grote vrijdagavondshow van RTL: The Masked Singer. De YouTube-ster wist het tot de finale te schoppen, maar zag de winst aan haar neus voorbij gaan.

Bijna twee miljoen mensen zapten vrijdagavond naar RTL 4 om te zien hoe de Robot, waarin zangeres Tania Kross bleek te zitten, het eerste seizoen van The Masked Singer won. In de slotuitzending gingen ook de maskers van de andere overgebleven kandidaten af.

Acteur Guido Spek bleek schuil te gaan achter het karakter van de leeuw en vlogster Nienke Plas zat in het bidsprinkhaanpak. Tim Douwsma, verkleed als neushoorn, bleef als laatste over met Tania Kross. In een rechtstreeks duel wist uiteindelijk de zangeres de meeste stemmen te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Rintje Ritsma blij als eerste afvaller The Masked Singer

Hoewel de kandidaten van The Masked Singer eindelijk vrijuit mogen praten, had het avontuur van Nienke Plas allemaal nog wel wat langer mogen duren. Op Instagram kijkt ze dan ook met weemoed terug op de afgelopen weken waarin ze "nog nooit zoveel gelogen heeft in zo'n korte tijd."

Op de kiekjes is Nienke samen met de andere kandidaten te zien vlak voor de grote finale. "Jullie waren vanaf minuut één overtuigd", leest het bijschrift.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Grote winnaar The Masked Singer eindelijk ontmaskerd

Het zangprogramma waarin BN'ers in een bizar pak op het podium staan is zo'n succes, dat een tweede seizoen al officieel bevestigd is. Volgens presentator Ruben Nicolai staan de sterren inmiddels in de rij om mee te doen. "Op feestjes zeggen ze allemaal tegen me: ik wil wel in dat pak."

In de voorgaande vijf afleveringen stonden ook Rintje Ritsma, Catherine Keyl, Gers Pardoel, Joke Bruijs, Eddy Zoey, Rick Brandsteder, Josje Huisman en Tineke Schouten op het podium. Grote winnaar Tania Kross vertelde gisteren al in RTL Boulevard hoe zij het ervaren heeft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!