Beeld © AVROTROS

Voor in de agenda: op déze datum start Flikken Maastricht weer

04 november 2019 08:58

Het nieuwe jaar begint extra goed voor fans van Flikken Maastricht. Vanaf 3 januari kunnen we namelijk weer elke vrijdagavond genieten van de avonturen van Eva en Wolfs in de populaire politieserie van de AVROTROS.

Een nieuw seizoen was broodnodig, want aan het einde van seizoen dertien bleven fans achter met een paar brandende vragen... Zo zagen we in de laatste aflevering hoe Wolfs en Eva, inmiddels rechercheurs af, het er niet bij lieten zitten en eigenhandig jaagden op de leden van het genootschap dat Mechels vermoord had.

De twee ontdekten een Belgische link en wisten, met gevaar voor eigen leven, bewijsmateriaal te stelen. Maar net toen ze dachten het genootschap te kunnen neerhalen, gebeurde er iets heel anders…

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Opnames Flikken Maastricht deze zomer van start

De cast begon afgelopen augustus met de opnames van de veertiende reeks, vooralsnog is niet gepland dat de serie hierna stopt. Victor wil dat wel graag van tevoren weten. "Want als het zover is, wil ik zeker weten dat we een bijzonder einde kunnen maken aan de serie", vertelde hij eerder. "Het lijkt me vreselijk een 'normaal' seizoen te maken, met een cliffhanger, en dat we later horen dat dit het einde was. Dat wil ik echt niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flikken Maastricht-ster aangezien voor echte agent

Flikken Maastricht start vrijdag 3 januari om 20.35 uur op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!