Beeld © ANP

Britt Dekker overspoeld met liefde door nieuw programma

04 november 2019 21:49

Het eerste programma dat Britt Dekker (27) maakt voor Talpa heeft behoorlijk wat positieve reacties opgeroepen bij de kijkers. Opgezadeld met Britt wordt alom geprezen op Twitter.

"Ik wil ook een Britt in mijn leven"

In Opgezadeld met Britt krijgen de kijkers een blik achter de schermen hoe de blondine zich voorbereid voor het NK Dressuur met haar paard George. Britt maakt zich op voor de competitie Hippiade samen met haar edeldier. Maar dat is niet het enige waar de 27-jarige zich mee bezighoudt. Zo heeft ze ook een eigen YouTube-kanaal en natuurlijk gewoon een sociaal leven. Al met al is het enorm kijkplezier, menen fans op Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker onthult wat haar op de been houdt

De blondine krijgt namelijk praktisch alleen maar goede feedback op social media. "Ik wil ook een Britt in mijn leven, wat heerlijk die vrolijk en dankbaarheid", aldus één fan van de show. "Dit programma is echt geweldig", vindt een ander. "Wat vind ik dit toch een heerlijk echt, oprecht, eerlijk, lichtelijk chaotisch en lekker spontaan mens!", jubelt een fan. Bovendien valt George ook goed in de smaak bij de kijkers: "Wat heeft Britt een knap paard!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker biedt kijkje in hectisch leven in nieuwe tv-serie

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker vond zichzelf raar vergeleken met de rest

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker pakt Televizier-prijs voor beste jeugdprogramma

Opgezadeld met Britt is elke week op maandag te zien om 20.30 uur bij SBS. Aran Bade sprak onlangs nog met Britt over haar toekomstplannen. Bekijk de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!