Beeld © Netflix

Eindelijk: seizoen 2 End of the F***ing World uitgebracht

05 november 2019 15:16

Na gigantisch lang wachten en eindeloos smachten naar meer, is het moment dan daar: het tweede seizoen van The End of the F***ing World staat op Netflix! En dat betekent natuurlijk al je plannen cancellen en streamen die handel. Let op: dit artikel bevat spoilers over beide seizoenen van The End of the F*cking World.

De tijd waar The End of the F***ing World-fans al tijden naar uitkijken, is eindelijk aangebroken: het tweede seizoen van de serie staat op Netflix. Na twee lange jaren kunnen we weer genieten van de escapades van de 17-jarige James en Alyssa. Het eerste seizoen kwam tot een zinderend einde. Alleen bleef de kijker wel achter met een hoop vragen. Zo werd Alyssa al gegrepen door de politie, maar was James nog altijd op de vlucht. De laatste scène van de show stopte met een wapenschot. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vervolg The End of the F***ing World eindelijk in zicht

In dit seizoen maken de fans kennis met een nieuw hoofdpersoon: Bonnie. Ook blijkt er een enorme connectie te zijn tussen de tieners en deze nieuwe dame. The End of the F***ing World 2 staat nu op Netflix. 

Niet alleen deze Netflix Original is met nieuwe content gekomen, ook gaf de streamingdienst een cadeautje aan Breaking Bad-fans. Namelijk een spin-off-film, El Camino. Bekijk de video hieronder om alle details te horen over de film.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!