Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Expeditie-Shary-An verklaart keuze voor aanval op Thomas

05 november 2019 20:16

Shary-An (27) sloeg haar slag in de afgelopen aflevering van Expeditie Robinson. Zo speelde ze een dubbelrol in twee bondjes en wist ze de proef te winnen. Tijdens die bewuste challenge werd al pijnlijk duidelijk op wie de pijlen waren gericht: Thomas Berge (29). Maar daar was een duidelijke reden voor.

"Hij had op een gegeven moment een bijnaam: prins Heerlijk"

Het afscheid van Thomas sloeg er hard in voor vele Expeditie Robinson-fans. Per aflevering lijkt een sterke speler het veld te ruimen, mede dankzij de vele bondjes die worden gesloten door de minder krachtige kandidaten. Waar Fien Vermeulen eerst belaagd werd hiervoor, is het nu de beurt aan Shary-An. Maar de zangeres weet wel waarom er gekozen werd voor de goedlachse zanger. "Omdat 'ie gewoon op dat eiland niet zo heel erg veel deed. Hij had op een gegeven moment een bijnaam: prins Heerlijk", legt ze uit. "Volgens mij voelde hij het ook wel een beetje aankomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans verdeeld door 'te tactisch' seizoen Expeditie Robinson

Eerste zat Shary-An zelfs nog in een bondje met Thomas. Toch stapte ze over naar Fien, Akwasi en Yvette, waar ze lang over had nagedacht. "Ja, zij hadden de meeste stemmen, dus dus als we de anderen eruit kicken, kunnen wij met z'n allen weer doorschuiven." Uiteindelijk pakte het allemaal goed uit voor de zangeres, want Shary-An mocht naar finalisteneiland. Alleen moest ze daar Hugo onder ogen komen. Hoe dat ging? Dat zie je in de hele aflevering hierboven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers merken opvallende fout op in Expeditie Robinson

Ook Akwasi heeft zijn Expeditie-avontuur gedeeld in zijn aflevering van Robinson Confessions. Bekijk die hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!