Beeld © Talpa/SBS

Paleis voor een Prikkie-gezin valt niet in de smaak

05 november 2019 22:00

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie viel bepaald niet bij iedereen in de smaak. Frank en Rogier gaan langs bij Joop, de zwangere Claudia en hun vier kinderen. Maar de kijkers zijn niet onder de indruk van de familie.

"Voedselbank, een huis vol zooi, opruimen hebben ze nog nooit van gehoord en dan een vijfde kind?"

Met vier kinderen en nog eentje op komst, hebben Joop en Claudia hun handen vol. Daarnaast is hun huis niet in orde, zo is het laminaat versleten en de meubels afgetrapt. "Een blind paard kan hier nog geen schade aanrichten", aldus Claudia. De man des huizes komt maar niet aan de bak en zijn echtgenote heeft reuma, waardoor ze niets kunnen opknappen. En, zoals we gewend zijn van Frank en Rogier, gaan zij nooit een uitdaging uit de weg. Echter vinden de kijkers het gezin maar niets. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier komen terug met Paleis voor een Prikkie

Op Twitter gaat het los rondom Claudia, Joop en de kinderen. De fans van de Paleis voor een Prikkie kunnen het niet rijmen: "Bijstandsuitkering, vol dure tattoo's en 5 kinderen. Ja, die mensen verdienen het! NOT. En hij kan geen betaald werk vinden. Vroeger noemde wij dat lui zijn." En die mening delen er velen. "Leven in armoede maar toch nog een vijfde kind op de wereld zetten. Ik kan daar niet bij met mn verstand", "Voedselbank, een huis vol zooi, opruimen hebben ze nog nooit van gehoord en dan een vijfde kind? Gewoon stelletje asocialen" en "Als je in deze economie geen werk kunt vinden doe je wat niet goed" klinkt het op social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier staan voor grootste uitdaging tot nu toe

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier gaan toch niet nieuw programma maken

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier kenden dader van inbraak

Het zit ook niet mee voor Claudia en Joop. De vier kinderen hadden voor de komst van Frank en Rogier de witte muren aangetast. "Een maand nadat het was gewit, tekenden ze hun eigen portret erop." En nog erger: ze hebben muizen. Maar Paleis voor een Prikkie zou Paleis voor een Prikkie niet zijn als de heren het niet kunnen oplossen. Uiteindelijk weten ze er een gezellig onderkomen van te maken.

Onlangs waren Frank en Rogier nog in de studio van RTL Boulevard om te vertellen wat er op de agenda staat voor het komende seizoen van Paleis voor een Prikkie. Bekijk de video hieronder.

Paleis voor een Prikkie is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!