Beeld © RTL/Videoland

Wordt hier de winnaar van Expeditie Robinson verraden?

06 november 2019 11:13

Het is elk jaar weer aftellen tot de grote finale van Expeditie Robinson. Dit seizoen is geen uitzondering natuurlijk en er wordt al hevig gespeculeerd over wie er allemaal de laatste proef zullen volbrengen. Maar het lijkt erop dat radio-dj Igmar Felicia (29) en presentator Kaj van der Ree (27) al hebben verklapt wie wordt gekroond tot Robinson van 2019.

"Nu heb je eigenlijk al teveel gezegd"

Wikken, wegen, raden en gissen. Voor Robinson-fans is het wekelijkse kost. De spanningen lopen hoog op en het eiland wordt alsmaar leger. De kandidaten vallen met bosjes en het is nog maar even tot de finale van Expeditie werkelijkheid is. Genoeg reden dus om te speculeren wie er met de winst vandoor gaat. Kaj en Igmar doen dat elke week in hun YouTube-programma Nieuwspunt, maar dit keer lijken de twee iets téveel te hebben weggegeven over het verloop van de show. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Shary-An verklaart keuze voor aanval op Thomas

"Misschien kunnen we een uitspraak doen over wie we denken dat Expeditie Robinson wint, maar dan mag ik eigenlijk niet meedoen denk ik", aldus Igmar. De Radio 538-dj heeft namelijk een relatie met deelneemster en veelvuldig aangewezen mastermind Fien Vermeulen (27). "Nu heb je eigenlijk al teveel gezegd", meent Kaj. De radio-host probeert nog terug te krabbelen en meldt steeds dat hij "niks mag zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans verdeeld door 'te tactisch' seizoen Expeditie Robinson

"Is het Fien? Het is Fien hè. Ja ik weet wie wint, het is Fien", gaat Kaj verder. Maar Igmar houdt voet bij stuk: "Ik zeg niks, ik zeg echt helemaal niks." Hoe waarschijnlijk het is dat Igmar ook weet wie er daadwerkelijk gekroond wordt tot Robinson van 2019 is redelijk onwaarschijnlijk, tenzij zijn vriendin wint. Om het zeker te weten, moet je alsnog elke week Expeditie Robinson kijken om 20.30 uur op RTL4 of bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Mariana betuigt spijt aan Kim Kötter

Bovendien is het nog de vraag hoe de bondjes zich blijven ontwikkelen. Eén van de sleutelspelers daarin is natuurlijk Shary-An, die met een aantal power moves een plekje op het finalisteneiland wist te bemachtigen én Thomas Berge buitenspel zette. Bekijk haar aflevering van Robinson Confessions om erachter te komen hoe ze dit allemaal had bekokstoofd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!