Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Dit is de nieuwe cast van de serie Baantjer het Begin

06 november 2019 15:06

Het wordt binnenkort weer bibberen van angst, want er komt een nieuwe serie van Baantjer het Begin bij Videoland. En de gloednieuwe cast is in ieder geval veelbelovend.

De Videolandserie Baantjer het Begin gaat bijna van start. Na jarenlang wachten is het eindelijk tijd voor de serie. De film over rechercheur de Cock ging eerder dit jaar al in première en wordt nu opgevolgd met een reeks afleveringen. Maar wie gaan Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Yannick Jozefzoon, Ruben van der Meer, Robert de Hoog, Loes Luca, Fedja van Huêt en Jelka van Houten ondersteunen in de cast? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geweld tegen politie speelt rol in volgende Baantjer

Thom Hoffman gaat als advocaat Martin Lagemaat vertolken en Birgit Schuurman neemt de rol van Adinda op zich, oftewel de barvrouw van Café Surga. Ook voor Barbara Sloesen is een rol weggelegd, zij zal Julia spelen. Daarnaast zullen Leny Breederveld, Charlotte Vandermeersch en Poal Cairo te zien zijn in de serie. Waldemar keert terug als De Cock. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de nieuwe partner van De Cock in Baantjer Het Begin

De serie Baantjer het Begin, geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films, is geregisseerd door Arne Toonen en Lourens Blok. Birgit schuurman maakte begin dit jaar nog bekend dat zij en haar man Arne Toonen na een huwelijk van ruim tien jaar uit elkaar gaan. Momenteel is ze wel weer helemaal gelukkig met model en personal trainer Sander van Haarlem. 

De serie Baantjer het Begin bestaat uit 8 afleveringen, waarvan de eerste 2 afleveringen de film vormen. De serie is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van A.C. Baantjer, waarvan meer dan zeven miljoen exemplaren zijn verkocht. 

De afleveringen zijn vanaf maandag 30 december te zien bij Videoland. Afleveringen 1 en 2 zijn die avond ook te zien om 20.30 uur bij RTL 4 en daarna wekelijks op zondag om 22.00 uur. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!