Beeld © Netflix/FOX

Oh nee! Netflix-hit Vis a Vis loopt ten einde

06 november 2019 22:27

Slecht nieuws voor fans van de populaire Spaanse Netflix-hit Vis a Vis. De serie komt namelijk ten einde. Gelukkig hebben we nog één seizoen te goed en die wordt heel speciaal.

"We hebben geprobeerd om Vis a Vis te doden"

De makers van de serie maakten onlangs al bekend dat er een vervolg op Vis a Vis komt, maar nu is ook duidelijk dat er hiermee een einde komt aan de serie. Maker Iván Escobar vertelde dat de laatste acht afleveringen de allerlaatste zullen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bingen maar: vierde seizoen Outlander nu te zien bij Netflix

Eigenlijk stond een vijfde seizoen helemaal niet op de planning: “We hebben geprobeerd om Vis a Vis te doden. We maakten een epiloog waar we van hielden. We huilden, lachten, werden dronken, maar toen kregen we ineens berichten van mensen die zinnen van Zulema op hun lichaam hadden getatoeëerd. Zij vroegen ons om meer. En dat hebben we gedaan: een vijfde seizoen van Vis a Vis als eerbetoon aan onze fans.”

Vis a Vis: El Oasis, zoals de serie gaat heten, is absoluut geen spin-off maar echt een vijfde seizoen van de serie. Er zal een tijdssprong worden gemaakt van vijftien jaar en we zullen zien hoe Macarena en Zulema zich gedragen op vrije voeten.

“We willen iets vertellen dat we nog niet hadden verteld: hoe zijn deze twee personen buiten de gevangenis. Het seizoen laat de gevangenissen zien waar we allemaal mee slepen”, vertelde Escobar.  “Ik weet niet in hoeverre de Vis a Vis-fan de serie zal begrijpen, maar we wilden de twee wilde dieren uit hun normale omgeving halen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trend? Minder bios, vaker Netflix

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!