Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Thomas Berge over naaktlopen tijdens Expeditie Robinson

8 november 2019 10:10

Heb jij je altijd al afgevraagd waar mensen zich omkleden tijdens Expeditie Robinson? Thomas Berge (29) legt voor eens en altijd uit hoe dat nou zit.

"Het was net een nudisten - fucking - camping"

Volgens de zanger was naakt rondlopen totaal geen probleem. Het was zelfs vaste prik in de ochtend. "De camera's kwamen pas als je wakker werd, rond een uurtje of half acht, acht uur. En hiervoor was het moment voor de vrouwen om zich even op te frissen." Dat opfrissen gebeurde allemaal in hun blootje. "Het was net een nudisten - fucking - camping, het was echt bizar. Iedereen was naakt tot acht uur en dan werden de kleren weer aangetrokken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Thomas Berge in tranen na videoboodschap zoontje

De schaamte voor naakt, maar ook voor het doen van je behoefte, verdween al snel op het eiland. Als de Robinsons gingen plassen, deden ze dat ook gewoon in vol zicht. "Niet ff achter de bosjes in", aldus Thomas. "En nu als je mensen weer tegenkomt en dat je zegt: 'Tering, weet je nog dat je moest kakken en je echt daar stond?'" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wordt hier de winnaar van Expeditie Robinson verraden?

Thomas vormde op het eiland een tijd lang een bondje met Kim Kötter. Zij vertelde in Robinson Confessions dat ze bij thuiskomst haar gezinnetje flink verraste. 

Expeditie-Kim emotioneel: 'Ik ben eindelijk écht trots op mezelf'

09:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!