Beeld © RTL

Chantal Janzen hint op einde van Chantal's Pyjama Party

08 november 2019 22:57

Chantal Janzen (40) denkt dat het afgelopen seizoen van Chantal’s Pyjama Party zomaar eens het allerlaatste kan zijn. Dat vertelde de presentatrice in de talkshow Beau. Het programma wordt volgens Chantal steeds zwaarder om te maken.

"Het is gewoon een heftig programma om te doen"

“Ik heb me heel erg vermaakt. Ik vind het wel een heftig programma om te doen”, vertelt Chantal tegenover Beau van Erven Dorens. “Ik moet zeggen ik vind het steeds zwaarder worden. Ik zou me zomaar kunnen voorstellen dat dit misschien wel eens het laatste seizoen zou kunnen zijn geweest", dekt Chantal zich nog enigszins in. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Au! Chantal Janzen laat zich vrijwillig martelen

“Ik heb weleens eerder gezegd ‘ik doe het niet meer’, maar dan sta ik het volgend jaar toch weer te doen. Maar dit jaar had ik het wel iets meer”, vervolgt ze. Het heeft volgens de presentatrice niks te maken met het feit dat Chantal noodgedwongen de naam van het programma moest wijzigen naar Chantal’s Pyjama Party, zo legt ze uit als Beau ernaar vraagt. De rechten van Chantal Blijft Slapen zijn namelijk in handen van Talpa.

“Het is gewoon een heftig programma om te doen en mijn aandacht is verschoven en ik denk vind ik misschien andere dingen belangrijker? Ik dacht ook als ik het nu zo afsluit in de Ziggo Dome, hoe kan ik daar nog overheen?”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal en Martijn bevestigen akkefietje Anouk en Lil' Kleine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!