Beeld © AVROTROS

Is dit wanneer de kandidaten van WIDM bekend worden gemaakt?

11 november 2019 15:29

Terwijl we richting het einde van het jaar gaan, begint ook weer het jaarlijkse raden naar de deelnemers van het populaire Wie Is De Mol? Hoewel er nog niks naar buiten is gebracht, zijn de zogenoemde molloten al druk aan het raden. Ze denken zelfs te weten wanneer de eerste namen naar buiten komen.

Normaliter komen de namen van de kandidaten rond november naar buiten. Ook dit jaar zou dat zomaar eens kunnen gebeuren, als we Bol.com mogen geloven. Op de site kun je namelijk al het Molboekje van dit jaar bestellen, dat vanaf 28 november beschikbaar is. In dit boekje staan de kandidaten en ook de locatie vermeld. Het kan niet anders dan dat voor deze datum de deelnemers worden bekendgemaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de beste molstreken ooit in WIDM

De Molloten verwachten een grootse aankondiging dit jaar, omdat het om een jubileumseizoen gaat. Op 19 november 1999 is namelijk de allereerste aflevering ooit uitgezonden. Daarom denken fans dan ook dat op deze datum het een en ander bekend zal worden gemaakt door de makers.

Ook dit jaar zal het programma worden gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Wanneer we weer kunnen genieten van alle mollenstreken is nog niet bekend, maar normaliter begint het nieuwe seizoen in januari. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn dit de nieuwe kandidaten van Wie is de Mol?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!