Love Island-Victoria reageert op kritiek 'saai koppel'

13 november 2019 08:25

Hoewel Ziggy en Victoria al vanaf de eerste dag in de villa en koppel vormden, spatte het vuurwerk er nou niet bepaald vanaf. Veel kijkers vonden de twee dan ook maar saai. Maar dat zijn ze volgens de 21-jarige totaal niet, zo vertelt Victoria in Love Check-up.

"Je ziet ook maar zo’n klein deel"

Een welverdiende derde plek leverde hun deelname aan Love Island op voor Victoria en Ziggy. Een uitkomst die niet als een verrassing binnenkwam voor het stel. "We hadden het wel zien aankomen”, vertelt de blondine over hun derde plek. Ziggy is het met haar eens: "We hadden wel verwacht dat we derde zouden worden."

Volgens Victoria had dit ook te maken met de beelden die de kijkers te zien kregen van hen, die vooral bestonden uit beelden van een twijfelende Ziggy . "De druk was misschien een beetje te veel", zegt ze nu daarover. "En Daniël en Floor, of Thijs en Lisa hadden misschien meer dat ‘verhaal’."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Romantisch: het liefdessprookje van Love Island-Floor en Daniël

Ook kreeg het stel veel commentaar, omdat ze saai zouden zijn. Er was geen drama tussen hen. Volgens Ziggy waren ze 'saai' omdat ze vanaf het begin al steady waren, maar volgens Victoria zijn ze juist allesbehalve saai. "Ik denk dat wij het minst saaiste koppel zijn”, reageert ze dan ook. “We hebben gewoon geen drama. Ik snap dat mensen dat saai vinden, maar je ziet ook maar zo’n klein deel. Ik vind ons geen saai koppel, nee." Het stel geeft dan ook mee dat je als kijkers niet altijd alles moet geloven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Heeft romance van Love Island-Thijs en Lisa standgehouden?

Nog niet alle afleveringen gezien? Je checkt het hele seizoen bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!