Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Kijkers in de war door proef in Expeditie Robinson

12 november 2019 15:06

Dat fans veel te zeggen hebben over het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is al wel een tijdje duidelijk. De vele bondjes maken de tongen los over wie er wel en niet van het eiland had moeten worden gestuurd, maar dit keer is het de proef op finalisteneiland die niet in de smaak viel.

Plannetjes bekokstoven hoort nu eenmaal bij Expeditie Robinson. Shary-Ans heftige dubbelrol maakt veel los bij de kijkers, die het maar vervelend vinden dat sterke speler na sterke speler het eiland moet verlaten. Voor sommigen werden de gebeden verhoord en werd Fien richting Nederland gestuurd. Maar toch is er kritiek bij deze aflevering, omdat de proef op finalisteneiland niet naar wens was. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Fien staat stil bij heftige periode uit haar leven

Tim nam het op finalisteneiland op tegen Shary-An in een bloedstollende proef. De twee moesten hun benen in de lucht houden, anders zou er een bak water over hen heen vallen. Helaas voor de voormalige coureur eindigde het in een natte bedoening. De zangeres kon dus nog een tijdje langer genieten op het eiland. Maar fans valt het op dat het lijkt alsof de emmer met water boven Shary-An nooit had kúnnen vallen. En dat zou natuurlijk niet eerlijk zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Berge over naaktlopen tijdens Expeditie Robinson

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Thomas Berge in tranen na videoboodschap zoontje

Het moge duidelijk zijn: kijkers waren het er niet mee eens dat Shary-An ervandoor ging met de winst dit keer. Klein pluspuntje voor team Tim is dat zijn bondje uiteindelijk wel de eilandraad wist te overleven. Door middel van zijn en Mariana's aanval op Fien wisten ze het roer om te gooien en de zogenoemde 'Fien Familie' op te breken. Het valt nog te bezien wat de gevolgen hiervan zijn in de volgende aflevering. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL4 en terug te kijken bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wordt hier de winnaar van Expeditie Robinson verraden?

Shary-An heeft al eerder haar verhaal gedaan over de vele bondjes waar ze zichzelf in wist te wurmen en wat dat betekent voor de overige kandidaten. Bekijk haar aflevering van Robinson Confessions hieronder om te zien hoe de zangeres haar Expeditie-avontuur in werking had gezet. 

Expeditie-Shary-An: 'Ik zou Eva Koreman wel willen zoenen'

07:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!