Beeld © AVROTROS

Dit zijn alle kandidaten van Wie is de Mol? 2020

27 november 2019 22:47

Het raden en puzzelen kan bijna weer beginnen met een nieuw seizoen van Wie is de Mol? Alle kandidaten zijn doormiddel van mysterieuze doosjes bekendgemaakt en daar zitten nogal bijzondere namen tussen.

De makers van het programma hebben tien verschillende doosjes verstuurd met daarin hints en de namen van de kandidaten van dit jaar. De BN'ers die we dit jaar in ons Molboekje kunnen noteren, zijn: modeontwerper Claes Iversen, presentatrice Miljuschka Witzenhausen, presentator Buddy Vedder, cabaretier Johan Goossens, actrice Jaike Belfor, muzikant Rob Dekay, presentatrice Leonie ter Braak, oud-voetballer Nathan Rutjes, presentatrice Anita Witzier en als klap op de vuurpijl kunnen we ook ​actrice Tina de Bruin aan het lijstje toevoegen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Uitgelekt: ook deze BN'ers doen mee aan Wie is de Mol?

Het is alweer het twintigste seizoen van het populaire programma en de diehard fans hopen dan ook dat de makers groots gaan uitpakken. De locatie is in ieder geval al spectaculair. De Mol en de deelnemers zullen namelijk in China moeten zien te Mollen of te winnen. Eerder werd al bekend gemaakt dat de molloten weer op 11 januari 2020 kunnen beginnen met graven en speuren naar de Mol. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het nieuwe Belgische WIDM-seizoen is bizar

Net als vorig jaar zal ook dit jaar Rik van de Westelaken de presentatie op zich nemen. In het vorige seizoen zagen we hoe de deelnemers vertrokken naar Colombia en hoe Merel Westrik als ware Mol de boel saboteerde. Ze wist ervoor te zorgen dat de winnaar met de laagste pot ooit van 10.150 euro er vandoor ging. Nielson en Sarah wisten de finale te bereiken, maar Sarah werd de uiteindelijke winnaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Anita Witzier onder deelnemers Wie is de Mol?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!