Beeld © ANP

Unieke vriendendienst voor arm gezin in Paleis voor een Prikkie

12 november 2019 22:14

In weer een nieuwe bijzondere aflevering van Paleis voor een Prikkie zorgen de extravagante Frank en Rogier weer voor gesmolten harten. Dit keer is het aan Linda om een brief te schrijven aan het liefdeskoppel. Maar dat doet de dame niet voor zichzelf, maar voor haar beste vriendin!

Linda schrijft in haar brief over haar allerbeste vriendin Sandy. Sandy is een alleenstaande moeder van twee dochters en het gezin is al jaren super close met elkaar. Nadat de vader van Naomi overleed toen zij nog maar drie jaar was en de relatie met de vader van Demi helaas niet werkte, bleven ze met zijn drietjes over. Totdat Naomi op haar 19e plotseling zwanger raakte. Het kindje was niet gepland, maar wel ontzettend gewenst. En dus besloot de kersverse moeder om het kindje te houden. Het leven ging daarna echter niet alleen nog maar over rozen. De jonge Naomi vertelt het verhaal dan ook in tranen. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Paleis voor een Prikkie-gezin valt niet in de smaak

Al snel na de geboorte van de kleine Jayla werd het leven van het gezinnetje totaal overhoop gehaald. Bovendien is de vader van het kleintje ook niet meer in de picture. De drie dames doen er alles aan om met hun hoofd boven water te blijven. Zo hebben ze allemaal een baan en proberen ze het beste ervan te maken. Helaas lukt het niet om geld bij elkaar te rapen voor nieuwe spullen. Gelukkig was daar goede vriendin Linda, die een brief schreef naar het leukste koppel van Nederland: Frank en Rogier. "De spullen komen nog van voor de oorlog", grapt Linda. Maar de echte reden dat ze de brief stuurde, is omdat ze hen "een nieuwe start gunt. Ze hebben van alles meegemaakt en dit wordt gewoon een boost, dit wordt geweldig!", vertelt Linda. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Frank en Rogier komen terug met Paleis voor een Prikkie

Na weer een lang avontuur met een hoop uitdagingen, is het de tortelduifjes wederom gelukt om het huis weer totaal om te gooien. En niet zo'n beetje ook. Naast het feit dat alle zes de eetkamerstoelen exact hetzelfde zijn, hebben ze ook een waanzinnig schilderij op de kop weten te tikken die er helemaal uitspringt. Als klap op de vuurpijl heeft goede vriendin Linda ook nog eens gezorgd voor een prachtig klein paleisje voor Demi. Het geluk van het gezin spat van de televisie af. 

Niet lang geleden ging weer een nieuw seizoen van start. In RTL Boulevard waren Frank en Rogier te gast en vertelden uitgebreid over wat men allemaal kon verwachten van het spraakmakende programma:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!