Beeld © Instagram @OG3NE

Fans opgelet: Beste Zangers komt met speciale kersteditie

12 november 2019 22:38

Stop de persen! Het is zojuist duidelijk gemaakt dat de Beste Zangers met een speciale kersteditie komt. Alsof de feestdagen niet al leuk genoeg zijn. Nu kunnen fans op 21 december heerlijk op de bank kruipen om naar deze sfeervolle editie te kijken waar ieders favoriete kerstliedjes gezongen gaan worden.

In deze mega kerstaflevering van Beste Zangers zien we oud-deelnemers de strijd met elkaar aangaan. OG3NE, Trijntje Oosterhuis, Jan Dulles, Gerard Joling, Willeke Alberti, Edsilia Rombley en Jeroen van der Boom zingen voor deze ene keer niet elkaars repertoire, maar hun favoriete kerstliedjes.

Zo brengt Jan Dulles een waanzinnige vertolking van Silent Night van The Cats en zingt niemand minder dan Jeroen van der Boom ieders lievelingslied Let it Snow. Trijntje Oosterhuis kiest voor de kerstknaller: Have yourself a merry little Christmas. Jan Smit is uiteraard weer presentator.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Beste Zangers-Emma Heesters wint MTV Push Award

Op zaterdag 21 december is de Beste Zangers met deze mooie kersteditie vanuit een sfeervolle studio te zien om 21:30 op NPO1. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!