Beeld © AVROTROS

Deze BN’er heeft een gastrol in Flikken Maastricht

13 november 2019 14:15

Een grote droom is uitgekomen voor Richard Groenendijk: de 47-jarige cabaretier heeft een gastrolletje in het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht. Hoewel het veertiende seizoen pas volgend jaar van start gaat, deelt de komiek nu alvast een kiekje vanaf de set.

"Lange, maar erg gezellige dag"

Op de Instagram van Richard prijkt een kiekje waar hij samen met hoofdrolspelers Angela Schijf en Victor Reinier op schittert. "Eindelijk een keer een gastrol in Flikken Maastricht", schrijft de 47-jarige grappenmaker bij het bericht. "Lange, maar erg gezellige dag." 

Volgens Richard verschijnt zijn cameo ergens dit voorjaar op de buis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Voor in de agenda: op déze datum start Flikken Maastricht weer

Vanaf 3 januari kunnen we weer elke vrijdagavond genieten van de avonturen van Eva en Wolfs in de populaire politieserie. Het veertiende seizoen gaat verder waar we gebleven waren en dat was best spannend!

In de cliffhanger zagen we hoe de twee eigenhandig jaagden op de leden van het genootschap dat Mechels vermoord had. De twee ontdekten een Belgische link en wisten, met gevaar voor eigen leven, bewijsmateriaal te stelen. Maar net toen ze dachten het genootschap te kunnen neerhalen, gebeurde er iets heel anders…

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Flikken Maastricht deze zomer van start

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!