Beeld © Geert de Lange

‘GTST-exit heeft niks te maken met acteerkwaliteit’

13 november 2019 18:08

Dat het al een tijdje rommelt achter de schermen van Goede Tijden, Slechte Tijden is geen geheim. Onlangs werd duidelijk dat Britt Scholte (22) en Floris Bosma (25) de serie gaan verlaten en EndemolShine laat weten dat dit besluit los staat van de acteerkwaliteiten van de twee.

"Om nieuwe impulsen door te voeren, zijn veranderingen soms noodzakelijk"

“Het klopt dat we afscheid hebben genomen van Britt en Floris. We hebben besloten om de karakters Kimberly en Rover uit de serie te schrijven. Dat heeft overigens niets met hun acteerkwaliteiten te maken”, zo laten de makers aan RTL Boulevard weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Scholte bevestigt exit Goede Tijden, Slechte Tijden

Fans klagen al geruime tijd dat de serie veel te jong zou zijn. Ook zou de serie te veel lijken op jongerenseries als Spangas en Brugklas en de makers zijn nu druk bezig om de serie om te gooien. “Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met het doorvoeren van een aantal veranderingen en daarbij kijken we ook continu naar de samenstelling van de cast. Om nieuwe impulsen door te voeren, zijn veranderingen soms noodzakelijk en ontkom je er helaas niet altijd aan dat je ook mensen moet teleurstellen.”

Britt liet op haar Instagram al weten erg teleurgesteld te zijn met deze keuze: “Het GTST-avontuur is helaas afgelopen voor mij. In de basis was het een besluit van de schrijvers en kwam dat best als een klap. Je kan wel zeggen dat ik teleurgesteld was.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-Melissa open over kritiek rondom overname rol Inge Schrama

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!