Beeld © Disney

Hilary Duff doet boekje open over Lizzie McGuire-reboot

13 november 2019 18:31

Het gaat goed met de opnames voor de nieuwe serie van Lizzie McGuire. Hilary Duff (32) vertelt tegenover E! News dat de eerste aflevering volledig is gedraaid en ze onthult dat er nog flink wat verassingen aan zitten te komen.

"Ik had nooit gedacht dat dit weer zou gebeuren"

Hilary, die niet alleen de hoofdrol speelt maar ook als uitvoerend producent verbonden is aan de serie, vertelt dat ze nooit verwacht had ooit weer in de huid van de blondine te kruipen. “Het was geweldig. Elke dag rijd ik naar mijn werk en besef ik dat ik naar de set van Lizzie McGuire rijd. Dat is zo raar. Ik had nooit gedacht dat dit weer zou gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeugd in de schijnwerpers breekt Hilary Duff nu op

Eerder werd al bekend dat de voormalige castleden ook weer een comeback maken, maar over de beste vrienden van Lizzie wordt met geen woord gerept. Tot nu toe weten we zeker dat de familie van Lizzie weer te zien is, maar Miranda (Lalaine), Gordo (Adam Lamberg) en Kate (Ashlie Brillault) zijn nog altijd de grote afwezigen.

"Ik heb nog niet met de oude cast gewerkt, maar dat komt eraan. Volgende week is een grote week voor iedereen...” zei ze. "We willen mensen verrassen, dus ik wil niet alles weggeven, maar volgende week film ik met de familie." Ook onthulde de actrice dat hottie Ethan Craft (Clayton Snyder) wel te zien zal zijn in de serie. "Hij is hot. Hij is erg hot," zei ze. "Ik ben er vrij zeker van dat er iets zal gebeuren.”

De nieuwe serie zal voor het grote deel pure nostalgie zijn, maar ook een gloednieuwe show. "We proberen de nostalgie eer aan te doen op een manier die iedereen gelukkig maakt, maar dit is ook een show die hopelijk op zichzelf zal staan. De verhaallijn gaat niet alleen maar over het verleden”, vertelt de Younger-actrice. "Het gaat heel erg over vooruitgaan, en de uitdagingen waarmee ze zal worden geconfronteerd. Het is alsof ze wakker wordt op haar 30ste verjaardag, en dit is haar leven nu."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilary Duff is helemaal klaar voor Lizzy McQuire-comeback

Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn, wel dat 'ie exclusief is gemaakt voor Disney+.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!