Beeld © YouTube: John Lewis & Partners

Pak de tissues er maar bij: de jaarlijkse kerstreclame is hier

14 november 2019 08:56

Naast het bezoeken van de woonboulevard, een kerstdag met de schoonouders en uitbuiken, behoren de prachtige kerstreclames tot een van de vele jaarlijkse kersttradities. Vooral het Britse warenhuisketen John Lewis weet vaak de gevoelige snaar te raken, en ook dit jaar is het weer raak.

John Lewis weet de afgelopen jaren de kijker te ontroeren met zijn prachtige reclames. Dit jaar staat het draakje Excitable Edgar centraal. Het beestje en een klein meisje zijn de beste vrienden. Terwijl het meisje, Ava en haar familie zich voorbereiden op de feestdagen, raakt Edgar de draak zo opgewonden dat hij moeite heeft om zijn instinct om vuur te ademen te beheersen. Dat zorgt voor hilarische momenten, maar natuurlijk zit hier ook een emotionele twist in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans opgelet: Beste Zangers komt met speciale kersteditie

Helaas begint zijn opwinding vernietiging om hem heen te veroorzaken, wat leidt tot een gesmolten ijsbaan en een uitgeputte sneeuwpop. Terwijl de kleine draak zichzelf opsluit uit angst dat hij Kerstmis voor iedereen zal ruïneren, schiet Ava hem te hulp. Ze vindt een manier voor hem om deel te nemen aan de festiviteiten.

John Lewis sloeg vorig jaar ook de spijker op z’n kop met de prachtige reclame waarin Elton John de hoofdrol speelt. De zanger laat hierin zijn gehele leven de revue passeren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een kersthuisje voor je kat: gezellig of zielig?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!