Beeld © RTL/Videoland

Expeditie-Fien breekt na liefdevolle videoboodschap

14 november 2019 11:32

Het was een grote klap van Fien Vermeulen (28) toen ze hoorde dat haar Expeditie Robinson-avontuur erop zit. Nadat iedereen de eilandraad heeft verlaten en ze alleen met Nicolette Kluijver (35) overblijft, heeft de presentatrice een leuke verrassing voor de afvaller.

“Ik heb hem zo gemist”

Nicolette geeft Fien een tablet waarop niemand minder dan haar eigen moeder te zien is. “Je hebt vast al je grenzen opgezocht, fysiek en mentaal, maar ook in contact met anderen. Ik hoop dat je al je grenzen hebt verlegd en dat je met een goed gevoel terugkijkt op wat je hebt gedaan”, vertelt ze tegen haar dochter. Maar daar blijft het niet bij, haar moeder heeft namelijk een speciale gast voor Fien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Fien staat stil bij heftige periode uit haar leven

Haar grote liefde radio 538-dj Igmar Felicia (29) heeft nog wat lieve woorden voor zijn meisje. “Kleine verrassing. Dag lieve schat, je hebt het echt ontzettend goed gestreden en ik ben zo trots op je. Kom maar snel naar huis toe”, laat hij weten. Bij het zien van deze boodschap breekt Fien volledig. “Ik heb hem zo gemist”, snikt de Qmusic-nieuwslezeres.

“Dit is zo gênant! Het boeit me echt geen flikker. Het is echt niet normaal en ik kan niet wachten tot ik hem kan bellen”, vertelt ze. Gelukkig is Nicolette overal op voorbereid en haalt direct een telefoon tevoorschijn. “Ik wil zo graag bellen”, aldus een blije Fien.

“Ik zag net je filmpje en ik moest zo hard huilen”, is het eerste wat ze tegen haar vriendje zegt als hij opneemt. “Ik kom naar huis (…) Ik moet nu huilen omdat ik zo blij ben.” Ook vertelt ze gelijk dat ze iets dunner is. “Ik hoorde net dat mijn billen eraf zijn, dus dat is jammer.” 

“Ik heb je zo gemist en nu wil zo graag dat ik mezelf kon teleporteren en gewoon thuis kon zijn. Ik heb elke dag aan je gedacht en dan dacht ik: ik denk dat hij nu zo trots is dat ik het zo lang heb volgehouden.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Fien en Hugo pakken de draad weer op

Op Instagram deelt Igmar ook een foto van een dag na haar thuiskomst. “Toen ze de eerste dag terug was na Expeditie Robinson afgelopen zomer en ze direct uit Schiphol even langs de supermarkt wilde om weer eens normaal te snacken! Goed gedaan topper, trots op je.”

Expeditie-Shary-An: 'Ik zou Eva Koreman wel willen zoenen'

07:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!