Beeld © ANP

Selma van Dijk neemt afscheid van Hart van Nederland-collega's

14 november 2019 12:35

Selma van Dijk (50), die na meer dan zestien jaar moest vertrekken bij Hart van Nederland, zegt donderdagmiddag haar collega's vaarwel. "Dat wordt een borrel met een lach en een traan. (Ik ken mezelf: emotioneel incontinent)", schrijft de presentatrice op Instagram. Haar laatste nieuwsuitzending presenteerde ze al op 14 oktober.

"Dank voor jullie lieve woorden, steunbetuigingen en hartverwarmende reacties"

Selma denkt met veel trots en liefde terug aan haar tijd bij het programma. "Zoveel mooie momenten met zoveel mooie mensen mogen delen. En nu stap ik vol positiviteit en met heel veel zin in nieuwe avonturen en kijk uit naar nieuwe kansen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Selma van Dijk ontslagen bij Hart van Nederland

De presentatrice, die net als collega Gallyon van Vessem moest vertrekken omdat SBS6 een nieuwe koers gaat varen, heeft veel steun gehad aan alle berichten die ze heeft ontvangen. "Lieve mensen, dank voor jullie lieve woorden, steunbetuigingen en hartverwarmende reacties via Facebook, Twitter en Instagram. Ik heb zelf geen Facebook, maar weet dat ik alles heb gezien en gelezen. Jullie zijn lief en het heeft mij (en ook Gallyon van Vessem) heel erg goed gedaan. Nogmaals dank daarvoor!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!