Beeld © Instagram @JurreGeluk

Proefkonijnen komt terug en dit zijn de presentatoren

14 november 2019 18:27

Het nieuws dat je dacht dat nooit zou komen is nu eindelijk waarheid: Proefkonijnen komt terug! En niemand minder dan Jurre Geluk en Kaj van der Ree nemen het presentatiestokje over. "Maak je borstje maar nat voor nieuwe, héle bezopen vragen en rare proefjes", schrijft de tot over zijn oren gelukkige Jurre op Instagram.

"Ja, het is weer helemaal back en wij zijn het nieuwe duo"

Het is al even geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van de eerste Proefkonijnen Dennis Storm en Valerio Zeno. Nadat zij de meest rare proeven hebben moeten doen - van het stimuleren van weeën tot aan koken op hun eigen scheet - mochten Geraldine Kemper en Jan Versteegh laten zien wat ze in hun mars hadden. Nadat het programma even een tijdje van de buis is geweest, komt het dan nu eindelijk terug!

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Jan Versteegh gilt het uit bij Proefkonijnen-experiment

Jurre schrijft gelukkiger dan ooit op Instagram dat hij het nieuwe seizoen mag presenteren. "Kan en ik gaan Proefkonijnen presenteren! Ja, het is weer helemaal back en wij zijn het nieuwe duo", schrijft de presentator. "Vanaf 13 januari te zien. Dus wij gaan nog ff door met filmen." Ook collega Kaj laat weten dolenthousiast te zijn op Instagram. "Ik heb jarenlang lopen klooien, zoveel heftige dingen gedaan zonder enig legitieme reden. Maar vanaf nu ga ik in dienst van de wetenschap allemaal bizarre, heftige en interessante dingen uitproberen", aldus de presentator.

Proefkonijnen is vanaf maandag 13 januari te zien op NPO3. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!