Beeld © Net5/Talpa

He-le-maal naakte mannen in One Night Only zorgen voor hysterie

14 november 2019 22:39

Wanneer Simon Keizer (35) een aantal van zijn BN'er-vrienden optrommelt om volledig naakt een dansje te wagen, kan je rekenen op behoorlijk wat reacties. De mannen maken furore op social media, mede dankzij hun getoonde lichamen en danspasjes, maar ook om de aandacht die ze schenken aan prostaat- en teelbalkanker.

"Heerlijk! Strippende BN’ers"

Dansen en sjansen in For One Night Only zorgde voor behoorlijk wat reacties op Twitter. Simon werd bijgestaan door Sander Lantinga, Viggo Waas, Jasper Demollin, Jan Versteegh, Peter Faber, Thijs Römer en Kenzo Alvarez. De acht kerels lieten weinig tot de verbeelding over in hun adamskostuum en dat viel best wel heel erg in de smaak bij de kijkers van de stripshow. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Simon Keizer in de wolken na terugkomst manlief

De zenuwachtige mannen weten hun doel in ieder geval te bereiken. Voornamelijk de dames op social media zijn wild van ze. "Ik ben alleen benieuwd naar Jan", aldus één van de mannelijke fans. "Wat is en blijft Viggo toch een knappe vent", aldus een ander. "Heerlijk! Strippende BN’ers", is een van de overige reacties. De spanning is te snijden voor de kijkers thuis, die zitten te wachten op het grote onthullingsmoment van de mannen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Collega's Simon Keizer steken hem een hart onder de riem

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps! Sander Lantinga bezorgt dochter Linda de Mol blauw oog

De heren worden ook geprezen dat ze aandacht besteden aan de ernstige ziekt. "Mooie mix van informatie en entertainment", "Wat een heftige verhalen. Goed dat er aandacht aan besteed wordt" en "Wat een heftige verhalen, daar moet ik wat tranen om laten" zijn enkele van de vele emotionele reacties op de verhalen van de diverse mannen die te maken kregen met prostaat- en teelbalkanker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viggo Waas werkt aan eerste roman

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voor Jan Versteegh was dansen en strippen geen grap

Uiteindelijk gingen de mannen dan helemaal naakt onder het toeziend oog van een behoorlijk volle zaal. De kijkers thuis kreeg, tot grote treurnis waarschijnlijk, slechts een gouden onderbroekje te zien. Het publiek in de zaal mocht genieten van de volledige package van de heren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer voor één keer helemaal naakt op televisie

Voor alles over de prostaat: klik hier. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!