Beeld © RTL Boulevard/Videoland

Expeditie-Tim in tranen door reactie dochters

18 november 2019 09:27

De wekelijkse voorspelling voor Expeditie Robinson lijkt de laatste tijd duidelijk: tranen in overvloed. Fien Vermeulen (28) had het hoog zitten vorige week en nu is Tim Coronel (47) aan de beurt. De reacties van zijn twee dochtertjes op zijn deelname lieten hem in huilen uitbarsten. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van Expeditie Robinson.

"Dat doet pijn"

Tim Coronel emotioneel over exit: 'Dat doet pijn'

09:06

Zelfs zonder Fien wist 'de familie' hun plannetjes voor te zetten: Tim werd eruit geknikkerd door zijn mede-kandidaten. De heftige ontknoping zag de oud-coureur al aankomen, wat hem in Expeditie Robinson al aan het huilen bracht. Maar wanneer hij terugblikt op zijn thuiskomst, wordt het hem opnieuw te veel. "Als je daar in die bubbel zit. Tja, wat moet ik zeggen", vertelt hij geëmotioneerd. "Je bent natuurlijk veel van huis weg (...) En dan vind je het wel leuk als het thuisfront daar ook trots op is." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Fien breekt na liefdevolle videoboodschap

"Ik had een foutje gemaakt, dus dan baal je daarvan en dan raakt het je, ja. Nu ook weer", vertelt Tim openhartig aan Fatima. Maar zijn gezin is trots op hem. "Papa wint altijd en dat is nu het probleem: papa verliest een keer. Dat doet pijn." Niet getreurd, zijn dochters zijn natuurlijk hartstikke trots op hem. Tim heeft zelfs schelpjes verzameld tijdens zijn verblijf op het eiland en daar kettinkjes van laten maken. De dametjes lopen nu trots op school rond met de creatie van hun vader. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL: 'Expeditie Robinson is geen doorgestoken kaart'

Tim is bovendien niet de enige spraakmakende Expeditie-kandidaat, ook Shary-An valt op bij het publiek. Alles over haar dubbelrol in de bondjes weten? Bekijk dan haar aflevering van Robinson Confessions hieronder. Check hier alle afleveringen van Robinson Confessions. 

Expeditie-Shary-An: 'Ik zou Eva Koreman wel willen zoenen'

07:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!