Beeld © Martijn van Gelder / RTL

Expeditie-Thomas ongelooflijk trots op 'buddy' Tim

18 november 2019 14:23

Elke week vliegt een BN'er van de Filipijnen weer terug naar Nederland. En per week worden de tranen van de afvaller heftige. Expeditie Robinson komt bijna aan zijn einde en ook de grote verliezer van deze week wist voor veel ophef te zorgen. Gelukkig zijn de deelnemers wel echt bevriend met elkaar geworden. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van Expeditie Robinson.

"Ik ben trots op jou, had je zo graag zien winnen"

Thomas Berge (29) moest al een tijdje terug Expeditie Robinson verlaten en liet daarbij een paar van zijn beste maatje achter op het eiland. Eén daarvan was Tim Coronel (47), in de ogen van velen een gedoodverfde winnaar. Toch moest de oud-coureur het veld ruimen in de afgelopen aflevering van de spannende serie. Iets wat bij de kijkers slecht viel en de zanger betuigt zijn steun op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Fien breekt na liefdevolle videoboodschap

"Buddy 4 life!!! Ik ben trots op jou, had je zo graag zien winnen. Te sterk is een compliment, vriend", aldus Thomas bij een kiekje van hoe hij Tim omhelst tijdens een proef. De oud-coureur werd naar huis gestuurd door zijn mede-kandidaten, omdat ze vreesden voor zijn kracht. De 47-jarige voelde de bui al hangen vlak voor de eilandraad en zette alles op alles om zijn eigen hachje te redden. Tevergeefs, Akwasi en Yvette besloten toch mee te gaan met de groep en stemden hem weg. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL: 'Expeditie Robinson is geen doorgestoken kaart'

Het was een heftige bedoening voor Tim, die bij de terugblik in Robinson Confessions wederom de tranen niet kon bedwingen. Ook vertelt hij hoe zijn dochtertjes reageerden op zijn thuiskomst. Bekijk de aflevering hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!