Beeld © ANP

Britt Dekker maakt opmerkelijke blunder in tv-show

19 november 2019 16:27

Britt Dekker (27) zadelt haar kijkers op met iets te veel informatie in haar programma Opgezadeld met Britt. De blondine gunt haar fans een blik achter de schermen in haar leven, maar ging dit keer één stap te ver.

"Ik hoop niet dat je telefoon ooit gestolen wordt"

In Opgezadeld met Britt laat Britt gunt de blondine iedereen een kijkje in haar leven. Dat betekent een overvloed aan paarden en extravagante uitspraken. Hoewel dat tot nu toe altijd voor veel hilariteit onder de kijkers zorgde, deelt de 27-jarige nu iets teveel informatie. Britt deelde namelijk het wachtwoord van haar telefoon deze aflevering. En haar fans maken zich nu zorgen, al vonden ze het ook wel geinig. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emotionele dag voor Britt Dekker

"Ik hoop niet dat je telefoon ooit gestolen wordt, gezien je net je codes hebt verteld!", aldus één fan op Twitter. De code blijkt overigen niet heel goed bedacht te zijn door Britt. "Nul-nul-nul-nul, maar Britt vertelt niet wat de volgorde is", onthult een andere kijker. Britts heftige leventje valt een ander juist op: "Britt deelt haar pincode van d'r telefoon met Nederland, zet d'r ex even te kijk recht voor zijn nieuwe vriendin, holt de make-up uit vlak voor opnames om George te checken en blijkt een onzeker kantje te hebben." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker overspoeld met liefde door nieuw programma

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker biedt kijkje in hectisch leven in nieuwe tv-serie

Britt lijkt zich in ieder geval niet druk te maken erover. Onlangs vertelde de blondine nog over haar programma Opgezadeld met Britt aan RTL Boulevard. Hierin onthulde ze ook wel een keertje te willen trouwen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!