Beeld © RTL

Kijkers gaan stuk om opmerking Sunil in De Sleutel

19 november 2019 22:32

Het was weer een ongelooflijk spraakmakende aflevering van De Sleutel afgelopen dinsdag. Beau van Erven Dorens (48) neemt ons weer mee in de levens van een aantal dakloze mensen en onder andere Sunil is de gelukkige die een sleutel krijgt. Maar het gaat niet allemaal even makkelijk...

"Je hebt een strafblad van 25 pagina's"

In de eerste aantal afleveringen van het emotionele programma van Beau, veroverde Sunil de harten van honderdduizenden televisiekijkers. Het werd al direct duidelijk dat de Zwollenaar de nodige problemen heeft om aan te werken. Aan de ene kant kampt hij met een enorm alcoholprobleem - hij beweert soms wel vijftig biertjes op een dag te drinken - en aan de andere kant heeft Sunil een moeilijke jeugd te verwerken. Deze problemen zorgen ervoor dat hij soms nogal onvoorspelbaar uit de hoek kan komen. 

 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Aangrijpend verhaal van Sjaak in De Sleutel raakt de kijker

In de nieuwste aflevering van De Sleutel zien we dat Sunil bij de rechter moet verschijnen. Allereerst klaagt de Zwollenaar dat hij geen biertjes mee de rechtszaal mee mag nemen, maar daarna heeft hij de rechter enorm tuk. "Je hebt een strafblad van 25 pagina's", zegt de rechter tegen Sunil. Al snel reageert hij zeer gevat: "Ja maar jullie schrijven alles zo uitgebreid dus dat is logisch dat het er 25 zijn", reageert hij. Kijkers gaan hierna los op Twitter. "Hilarisch die reactie!", klinkt een fan en "Hahaha die sunil", schrijft een ander. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Beau van Erven Dorens wint weer Televizier-Ster

Ondanks dat velen er hartelijk om kunnen lachen, klinken er ook nog zorgen. Toch lijkt de deelnemer in deze aflevering steeds vaker de hulp te accepteren. Benieuwd hoe dat gaat? De Sleutel is iedere dinsdagavond te zien om 21:30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!