Beeld © ANP

Bobbi Eden gaat weer puffen met aanstaande moeders

20 november 2019 13:33

Bobbi Eden neemt wederom een kijkje in de wereld van de verloskunde. De oud-pornoster, die vorig jaar net als een paar andere BN'ers aankomende ouders volgde in het TLC-programma Bevallen met..., doet dit nogmaals in Bevallen met Bobbi. De nieuwe reeks is vanaf maart volgend jaar te zien bij TLC.

"Ik ben gek op baby’s en kinderen, ik kijk ernaar uit moeders bij te staan"

Bobbi, die zelf moeder is van een zoon, vindt het een programma dat haar op het lijf is geschreven. "Het is altijd al een droom geweest om een eigen programma te maken en ik ben gek op baby’s en kinderen. Wat ik ook zo leuk vind, is dat het om echte en bijzondere verhalen gaat. Ik vind het geweldig en een eer dat ik gevraagd ben voor een nieuw seizoen van dit mooie programma en ik kijk ernaar uit om moeders bij te staan tijdens dit bijzondere moment in hun leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoet! Zoontje Bobbi Eden is het perfecte hulpje

Net als in de vorige reeks loopt Bobbi mee met verloskundigen en krijgt ze bijzondere zwangerschapsverhalen te horen. De serie bestaat in totaal uit vier afleveringen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bobbi Eden duikt in de wereld van bevallen

Bobbi was in mei, net als Monica Geuze, Marly van der Velden, Fatima Moreira de Melo te zien in het tweede seizoen van Bevallen met... Aan de eerste reeks deden BN'ers als Victoria Koblenko, Filemon Wesselink, Dirk Zeelenberg en Do mee.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!