De Pfaffs na tien jaar terug op de buis?

20 november 2019 15:15

In een nieuwe aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen is de uitgesproken dame helemaal naar België afgereisd om weer een glimlach op het gezicht van de familie Pfaff te toveren. Ook vraagt Louisa zich af of het populaire huishouden plannen heeft om terug te keren op tv.

"Het is mooi geweest, we hebben het tien jaar dat gedaan”

Moeder Carmen zit al lange tijd in de lappenmand en kan daarom wel wat positiviteit gebruiken. "De gezondheid is minder”, vertelt de moeder van het gezin als RTL Boulevard haar vraagt hoe het nu met haar gaat. Ze heeft last van zware osteoporose, waar helaas niks aan te doen is.

Haar rugwervels zijn dan ook helemaal gebroken. Opereren is geen optie, want haar rugwervels zijn net als boter, zo vertelt manlief Jean-Marie. Hij probeert zijn vrouw zo goed als het kan te ondersteunen. "Ze kunnen het niet vastzetten, want het is allemaal te zwak”, aldus Carmen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kelly Pfaff over terugkeer De Pfaffs: 'We zullen het zien'

Maar de grote vraag blijft natuurlijk: keren de Pfaffs nog terug op de buis? Als het aan Louisa ligt, een overbodige vraag. “Dat weten we nog niet. Het hangt van de kinderen en de studies van de kleinkinderen af”, doet Carmen een boekje open. Jean-Marie is er niet zo happig over. "Het is mooi geweest, we hebben het tien jaar dat gedaan”, valt hij haar in de reden.

Ook de ziekte van Carmen gooide de afgelopen jaren roet in het eten. Vanwege haar gezondheid werd een comeback uitgesteld. “Ik ben veel gevraagd voor programma’s bij jullie", onthult Jean-Marie aan Louisa. "Maar ik kon het niet aannemen. Ik wilde het wel, om de mensen een plezier te doen”, aldus de voormalig voetballer. “Het doet mij enorm veel deugd, maar mijn echtgenoot gaat voor.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans in shock door veranderd uiterlijk Debby Pfaff

De kleinkinderen zien een terugkomst op de buis wel zitten. Shania, de dochter van Sam en Kelly ziet ook geen beren op de weg. "Ik denk dat de kleinkinderen het op zich geen probleem vinden om dat te doen." Wel willen de kids zich eerst focussen op school voordat ze met hun koppie op tv verschijnen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!