Beeld © ANP
"Ik heb de afgelopen decennia wel geleerd een olifantenhuid te hebben:

Mariska van Kolck nooit meer in Ranking the Stars

20 november 2019 16:46

Mariska van Kolck (55) zou nooit meer meedoen met het programma Ranking the Stars. Dat bekende de zangeres en actrice woensdag in een interview op NPO Radio 2. De actrice kwam in 2014 tijdens de opnames in aanvaring met cabaretier Richard Groenendijk, die zei dat zij "haar kinderen zou verkopen voor tien minuten zendtijd bij Omroep Drenthe".

"Ik heb de afgelopen decennia wel geleerd een olifantenhuid te hebben"

De musicalster kwam er tijdens de opnames achter dat het programma "niet in mijn karakter zit. Het is niet mijn karakter om te lachen om andere mensen. Ik wéét dat het grappig bedoeld is, ik deed mee omdat mijn zoon zei: dat is leuk, mam. Maar ik vind het helemaal niet leuk om te zeggen tegen een ander: jij staat op plek zoveel omdat je niet te vertrouwen bent."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw ziet nieuw seizoen Ranking the Stars wel zitten

Haar kinderen zijn sowieso haar zwakke plek, erkent ze. "Ik heb de afgelopen decennia wel geleerd een olifantenhuid te hebben: ik weet dat ik een target ben, mijn leven gaat wel door. De mensen die mij kennen weten prima wat ze aan mij hebben. Maar ik heb ook kinderen." Haar ex-man en de vader van haar kinderen overleed in augustus. "Ik vond het heel erg dat zij via een telefoontje van een journalist te horen kregen dat hun vader was overleden. Dat programma’s zeggen: we gaan het nu bekendmaken, als jij niets zegt, moeten we er zelf maar wat beelden bij gaan zoeken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers lopen weg met hilarische Anny in Ranking The Stars

Of er een tweede seizoen bij RTL komt is nog niet bekend. Als het aan presentator Paul de Leeuw ligt, komt 'ie er zeker.

Paul de Leeuw wil nieuw seizoen Ranking the Stars

00:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!