Beeld © RTL / Arnout Bracke

Zijn Love Island-Denzel en Aleksandra uit elkaar?

20 november 2019 20:06

Alles wijst erop dat de liefdesbubbel van Love Island-winnaars Denzel en Aleksandra uiteen gespat is. Het superschattige koppeltje was eerst dag en nacht op elkaars social media te bewonderen, maar nu hebben de twee alle foto's van elkaar verwijderd. Trouble in paradise? 

Denzel en Aleksandra wisten tijdens het eerste seizoen van Love Island niet alleen de harten van elkaar, maar ook die van de kijkers thuis te winnen. Het liefdeskoppeltje verliet dan ook het eiland met goed gevulde zakken, met €25.000 om precies te zijn.

Het stel had zelfs al plannen om samen te wonen, maar nu lijkt dit enkel nog een fantasie. Volgens fans zou het stel namelijk niet langer samen zijn...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romantisch: het liefdessprookje van Love Island-Floor en Daniël

Wat is er aan de hand: Aleksandra en Denzel verschijnen al een tijdje niet bij elkaar op Instagram, en dat roept vraagtekens op bij fans van het programma. Eerder waren ze namelijk non-stop bij elkaar te bewonderen. Het laatste kiekje van hun samen is er eentje van bijna een halfjaar geleden. Alle andere foto's zijn spontaan verdwenen. 

Opvallend is ook dat Aleks haar (ex?)liefje niet meer volgt. Denzel is nog wel altijd één van haar volgers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Denzel en Aleks onthullen: wat is er met het prijzengeld gebeurd?

RTL Boulevard heeft natuurlijk even polshoogte genomen bij het stel, maar nog niks gehoord. Eerder deden ze in Love Check-up nog verliefd hun verhaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!